Katerina
Rang:
Mesaje : 64 Warn Bar : Data nasterii : 17/12/1995 Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 28 Localizare : ( acum citez pe cineva de pe forum ) Daca ar fi dupa mine, King's Landing, dar nu e, asa ca Sibiu. Stare de spirit : Mereu in priza. Electrica, nu plictisesc pe nimeni. Inebunesc, da, poate, dar de plictisit nu plictisesc pe nimeni.
| Subiect: Bran & Mera Lun 11 Iul 2011 - 0:20 | |
| Common acum, nu va lasati pacaliti de faptul ca sunt copii! Au facut o gramada de chestii pe care 1.000 de adulti nu ar fi reusit, si cred ca ar fi timpul sa se indragosteasca. :-?. Bran sigur o iubeste pe ea, dar problema e si cu Jojen si cu faptul ca el inca e ... um well, olog. Mie mi s-ar parea super sweer ca ei sa fie impreuna. Voi ce ziceti? |
|
Lannister
Rang:
Mesaje : 568 Warn Bar : Data nasterii : 15/05/1992 Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : Season 3 is here :D
| Subiect: Re: Bran & Mera Mar 12 Iul 2011 - 8:23 | |
| Nu stiu sigur. Nici nu ma gandeam la ei ca la un cuplu. Imi place ASOIAF tocmai pentru asta, pentru ca nu e o poveste despre tineri care se tot indragostesc. Poate ca vor ajunge impreuna, poate ca nu, eu zic ca nu, ci vor fi doar foarte buni prieteni;sincer, nu m-as mira ca fratii Reed sa moara pentru ca Bran sa isi indeplineasca destinul, care o mai fi si ala ( aflam in Dans probabil). |
|
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Re: Bran & Mera Vin 13 Ian 2012 - 14:16 | |
| off: - Lannister a scris:
- Imi place ASOIAF tocmai pentru asta, pentru ca nu e o poveste despre tineri care se tot indragostesc.
E si unul din motivele mele. In ultimul timp apar prea multe carti in care cate doi se indragostesc, a ajuns ceva exagerat de folosit, asa ca o pauza e bine-venita.on: In lumina evenimentelor recente (din Dans), ma indoiesc ca Bran va mai alcatui vreodata vreun cuplu cu cineva (bine, Vara corbii si copacii nu se pun). |
|
Sory_Luciano
Rang:
Mesaje : 365 Warn Bar : Data nasterii : 07/02/1990 Data de inscriere : 06/11/2011 Varsta : 34 Localizare : Bystrzyca Klodzka, Polonia Stare de spirit : youth worker
| Subiect: Re: Bran & Mera Mier 2 Ian 2013 - 13:25 | |
| Însă sentimentele lui Bran pentru Mera, există și nu pot fi negate. Chiar și lui Bran îi este greu să și le stăpânească. Iar faptul că poate depăși psihic barierele fizice îi dă un curaj suplimentar. Mera pe de altă parte nu cred că e atât de atrasă de el, ci îl vede ca o datorie și o responsabilitate a ei. |
|
EnDor
Rang:
Mesaje : 217 Warn Bar : Data nasterii : 12/02/1975 Data de inscriere : 28/08/2013 Varsta : 49 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Bran & Mera Dum 1 Sept 2013 - 10:07 | |
| Nici eu nu cred ca va fii cuplul Bran & Mera. Vor fii prieteni, Mera poate isi va da viata pentru Bran dar cam atat |
|
Continut sponsorizat
Rang:
| Subiect: Re: Bran & Mera | |
| |
|