Lannister
Rang:
Mesaje : 568 Warn Bar : Data nasterii : 15/05/1992 Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : Season 3 is here :D
| Subiect: Jaime & Brienne Joi 14 Iul 2011 - 12:55 | |
| Faptul ca Brienne e putin indragostita de Jaime nu poate fi negat. Dar oare tine si el la ea in vreun fel? Credeti ca cei doi ar putea avea o sansa? Nu e ea deloc cea mai frumoasa fata din regate, dar e curajoasa, neinfricata, o luptatoare de temut, in timp ce Jaime e acum un ciung,un stangaci. |
|
Katerina
Rang:
Mesaje : 64 Warn Bar : Data nasterii : 17/12/1995 Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 28 Localizare : ( acum citez pe cineva de pe forum ) Daca ar fi dupa mine, King's Landing, dar nu e, asa ca Sibiu. Stare de spirit : Mereu in priza. Electrica, nu plictisesc pe nimeni. Inebunesc, da, poate, dar de plictisit nu plictisesc pe nimeni.
| Subiect: Re: Jaime & Brienne Joi 14 Iul 2011 - 13:04 | |
| Acuma hai sa-ti imprumut putin cinismul de lannister, pe care l-ai afisat si tu la cuplul meu. Deci cum spuneam, ar fi o chestie prea de basm ca fata urata dar curajoasa sa fie cu cavalerul superb si neajutorat, ceea ce ar fi contrar a tot ceea ce scrie GRRM. > . Si sunt mari sanse ca ea sa fi murit sau sa fi intrat definitv in slujba Femeii cu inima de piatra. Tu crezi ca o lasa sa mearga fuga fuguta la Jaime? :lo l:. No waaay. Daca ar fi facut un cuplu, ar fi facut pana acum. Sad but true. ^^ |
|
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Re: Jaime & Brienne Vin 15 Iul 2011 - 0:49 | |
| Stii ca si eu m-am gandit la ei? Dar nu stiu... Ei ii place. Si din punctul meu de vedere, Jaime o... remarca, ceea ce e ceva. Dar el are si fixul cu sora'sa si cu fidelitatea fata de ea. Desi, daca mi se implinesc rugaciunile si Cersei moare (in chinuri, preferabil), atunci... ar fi posibil. Cu conditia ca Brienne sa nu moara (ceea ce nu cred ca o sa se intample, sincer, altfel o omora in ultimul ei capitol din Festin, nu ne tinea in suspans pana in Dans doar ca s-o omoare). Si nici Jaime sa nu moara prea curand (ceea ce m-ar oftica peste masura, mai ales daca moare pentru "scumpa" de Cersei ) So..dintre toate cuplurile in discutie pana acum, asta mi se pare chiar plauzibil. |
|
Sory_Luciano
Rang:
Mesaje : 365 Warn Bar : Data nasterii : 07/02/1990 Data de inscriere : 06/11/2011 Varsta : 34 Localizare : Bystrzyca Klodzka, Polonia Stare de spirit : youth worker
| Subiect: Re: Jaime & Brienne Mier 2 Ian 2013 - 13:19 | |
| Jamie și Brienne pare din ce în ce mai aproape de realizare. Ca prim pas putem vedea faptul că Jamie ignoră scrisoarea lui Cersei; iar apoi pleacă cu Brienne, când aceasta apare pe neașteptate (acolo totuși mi se pare a fi o cursă).
Niciodată nu se știe însă ce le va rezerva viitorul (în persoana autorului). |
|
EnDor
Rang:
Mesaje : 217 Warn Bar : Data nasterii : 12/02/1975 Data de inscriere : 28/08/2013 Varsta : 49 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Jaime & Brienne Mier 28 Aug 2013 - 4:45 | |
| Brienne moare sau nu? Ar fii destul de ciudat sa fie asa, mai ales ca in ultimele capitole ale sale din Festinul Ciorilor, autorul o transforma intr-o eroina. Ea e cea care ii pedepseste pe cei 4 "oameni rai" ramasi de Munte. Nu prea cred in cuplul Jaime & Brienne dar dupa cate surprize n-a rezervat autorul se poate si una din astea... |
|
Lannister
Rang:
Mesaje : 568 Warn Bar : Data nasterii : 15/05/1992 Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : Season 3 is here :D
| Subiect: Re: Jaime & Brienne Mier 28 Aug 2013 - 6:20 | |
| Brienne nu e moarta. Apare la sfarsitul Dansului, plus ca a confirmat si GRRM la o intalnire ca traieste. |
|
Continut sponsorizat
Rang:
| Subiect: Re: Jaime & Brienne | |
| |
|