Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Jaime Lannister Dum 19 Iun 2011 - 10:36 | |
| Frate geaman cu Cersei, acesta si-a ucis regele, pe Aerys Nebunul, fiind poreclit de atunci Regicidul. Un avaler de temot, a fost capturat la Riverrun. Lady Catelyn l-a promis ins chimbul fiicelor sale, trimitandu-l spre Debarcaderul Regal alaturi de Brienne, o tanara ce vrea sa devina cavaler. Pe drum, au fost capturati si lui Jaime i-a fost taiata mana dreapta. Se antreneaza acum pentru a reusi sa manuiasca sabia cu cealalta mana.
Ultima editare efectuata de catre Ghanda in Lun 2 Sept 2013 - 2:39, editata de 1 ori |
|
Katerina
Rang:
Mesaje : 64 Warn Bar : Data nasterii : 17/12/1995 Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 28 Localizare : ( acum citez pe cineva de pe forum ) Daca ar fi dupa mine, King's Landing, dar nu e, asa ca Sibiu. Stare de spirit : Mereu in priza. Electrica, nu plictisesc pe nimeni. Inebunesc, da, poate, dar de plictisit nu plictisesc pe nimeni.
| Subiect: Re: Jaime Lannister Sam 9 Iul 2011 - 12:14 | |
| Se antreneaza, si inca n-a reusit. O cruzime de nedescris ce i-au facut, nu mai stiu cine spunea si in carte, ca " mai bine l-ar fi omorat, l-ar fi lasat mai fericit asa ". Il iubeam pe Jaime ala plin de fite, dar imi place de o mie de ori mai mult Jaime vulnerabil, cand realizeaza ca e nimic fara mana cu care manuia sabia. Grozav. . |
|
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Re: Jaime Lannister Sam 9 Iul 2011 - 13:02 | |
| Nu, sorry, eu il uram pe Jaime "plin de fite". Dupa ce i-a facut lui Bran, merita urat serios. Apoi au inceput capitolele din punctul lui de vedere, si lumea s-a intors cu 180 de grade . Am ramas "oau!". Imi place la nebunie personajul si cum gandeste. |
|
Vizitato
Rang:
| Subiect: Re: Jaime Lannister Dum 21 Aug 2011 - 14:18 | |
| Trece printr-o tranformare semnificativa Jamie de cand a ramas fara o mana.O transformare bineinteles fizica cat si psihica.Incepe sa realizeze din ce in ce mai multe si sa puna cap la cap anumite lucruri de care pana acum nu se sinchisea din cauza ca universul sau era format in jurul lu Cersei.Totusi sunt de parere ca nu doar o mana in minus a dus la aceste schimbari.Indiscutabil, vulnerabilitatea fizica vine de la ¨ciotul¨sau,dar vinovata pentru schimbarea psihica cred ca o poarta o anumita femeie-cavaler,grosolana,pistruiata,cu dintii strambi si capul imens si cu piept pe care multi culturisti il invideaza(exagerez,stiu) ).Banuiesc ca se stie la cine ma refer.Glumele,sarcasmul si ironia lui Jamie au adaugat acel ceva seriei,acel.....hmmmmm....... varf de cutit de piper(alta descriere nu gasesc) de care sunt de parere ca era nevoie intr-o lume atat de intunecata creata de Martinel.In fine,este unul din personajele mele favorite pe care autorul l-a conturat foarte bine.Parerea mea |
|
EnDor
Rang:
Mesaje : 217 Warn Bar : Data nasterii : 12/02/1975 Data de inscriere : 28/08/2013 Varsta : 49 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Jaime Lannister Lun 2 Sept 2013 - 11:32 | |
| Se antreneaza si progreseaza, asta e important! N-are sa mai fie cavalerul care a fost si cred ca nici el nu-si mai doreste asta. Bine i-ar placea sa-i "creasca mana" la loc - cred ca si noua . Oricum o sa se descurce el cu ce are, ca doar e "baiat mare". Am inceput sa-l indragim odata cu capitolele vazute din proprie perspectiva, pe drum, alaturi de Brienne. In Festinul Ciorilor este chiar de laudat: citeste, se informeaza, are putere sa se impotriveasca lui Cersei, captureaza Riverrun fara pierderi umane si materiale... |
|
Continut sponsorizat
Rang:
| Subiect: Re: Jaime Lannister | |
| |
|