| GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS | |
|
Autor | Mesaj |
---|
stomper
Rang:
Mesaje : 3 Warn Bar : Data nasterii : 28/07/1983 Data de inscriere : 04/07/2011 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti
| Subiect: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS Lun 9 Ian 2012 - 1:01 | |
| GRRM a facut o serie de declaratii uluitoare in Santa Fe, New Mexico, la inceputul acestui an. Declaratiile se refera la urmatoarele doua volume din ASOIF si le puteti gasi aiciPentru a evita o isterie la nivel planetar (amenintari de genul: daca il omori pe Potter te va astepta acelasi lucru, JK Rowling, nemernico!) ma vad obligat sa mentionez ca este vorba de un nevinovat pamflet! Sa radem si noi putin la inceput de an. |
|
| |
Sory_Luciano
Rang:
Mesaje : 365 Warn Bar : Data nasterii : 07/02/1990 Data de inscriere : 06/11/2011 Varsta : 34 Localizare : Bystrzyca Klodzka, Polonia Stare de spirit : youth worker
| Subiect: Re: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS Lun 9 Ian 2012 - 13:18 | |
| Vești șocante și mult prea incredibile pentru a putea fi luate în considerare. Bine, nu bag mâna în foc pentru uciderea personajelor, că la așa ceva e expert, dar nu poate lăsa complet pe dinafară dragonii; ca să estimeze timpul necesar scrierii celorlalte două volume, asta nu prea o poate face - oricum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. |
|
| |
Lannister
Rang:
Mesaje : 568 Warn Bar : Data nasterii : 15/05/1992 Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : Season 3 is here :D
| Subiect: Re: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS Lun 9 Ian 2012 - 13:30 | |
| Dupa cum se vede stirea e de pe un site numit Onion deci clar e un ziar la misto. |
|
| |
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Re: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS Lun 9 Ian 2012 - 13:34 | |
| off: Siteul-sursa e un pseudo-site de stiri care se vor a fi satirice. Detalii aici. Oricum, nu e pe bune.on: Adica, per total, o gluma proasta Cel putin, asa mi s-a parut mie. Da, e o carte cu multe personaje si multe intrigi si da, dureaza mult sa le scrie. Conteaza? A reusit sa creeze o intreaga lume din nimic! Are sute si mii de fani pe tot globul. Fani carora le place multitudinea de personaje. Fani care, desi se plang ocazional, asteapta pentru ca merita. A reusit sa faca o televiziune serioasa sa investeasca o gramada intr-un serial adaptat dupa cartile lui. Nu stiu, poate sunt eu intr-o pasa proasta, dar nu mi s-a parut nimic amuzant |
|
| |
stomper
Rang:
Mesaje : 3 Warn Bar : Data nasterii : 28/07/1983 Data de inscriere : 04/07/2011 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS Mar 10 Ian 2012 - 1:19 | |
| Da... am scris chiar din primul post ca e un pamflet... mie mi s-a parut amuzant. Adica este doar o exagerare dusa in ridicol a tuturor micilor "nemultumiri" pe care le au exprimat fanii, de-a lungul timpului, referitor la GRRM: uciderea anumitor personaje, prea multe POV-uri, timpul prea lung intre carti etc.
@Ghanda: sa nu crezi niciodata ca ii contest vre-o calitate grasutului nostru barbos, altfel nu as fi devorat ADWD intr-un week-end! Mi s-a parut pur si simplu funny si am zis sa impart cu voi... |
|
| |
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Re: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS Mar 10 Ian 2012 - 7:00 | |
| Si nu contest asta. Am spus doar ca mie, personal, nu mi s-a parut amuzant. Dar da, pot intelege ca unii fani au ras de imposibilitatea situatiei si declaratiilor Cat despre partea cu pamfletul, n-am fost sigura ca s-a inteles, asa ca am postat acel link la wikipedia |
|
| |
Continut sponsorizat
Rang:
| Subiect: Re: GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS | |
| |
|
| |
| GRRM: informatii uluitoare despre TWOW si ADOS | |
|