Cantec de Gheata si Foc Romania
Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 Imagineforum
Bine ati venit in Westeros!
Pentru a putea vizualiza intregul forum, sa stati de vorba cu alti fani, sa aflati cele mai noi stiri sau sa participati la RPG, va rugam sa va inregistrati in comunitatea noastra. (Daca aveti deja cont, inainte de a putea incepe, trebuie sa va conectati.)
Spor la postat!
Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 Imagineforum
Bine ati venit in Westeros!
Pentru a putea vizualiza intregul forum, sa stati de vorba cu alti fani, sa aflati cele mai noi stiri sau sa participati la RPG, va rugam sa va inregistrati in comunitatea noastra. (Daca aveti deja cont, inainte de a putea incepe, trebuie sa va conectati.)
Spor la postat!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunitatea fanilor romani ai seriei Cantec de Gheata si Foc

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi

Data aparitiei & comentarii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Ghanda
Ghanda

Rang:
Rege

Berbec Caine
Warn Bar : Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 111010
Data nasterii : 27/03/1994
Data de inscriere : 07/06/2011
Varsta : 30
Localizare : In drum spre Westeros ;)
Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 13

Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 EmptyMier 21 Dec 2011 - 9:20

E oficial, dupa cateva amanari ale datei, incepand de astazi cartea Dansul Dragonilor este disponibila! Livrarea precomenzilor a inceput de dimineata, asadar exista sanse ca o parte din cei care au precomandat-o sa aiba noroc si sa-si primeasca volumul inainte de Craciun. Smile
Sus In jos
http://jurnalul-unei-cititoare.blogspot.ro/
Lannister
Lannister

Rang:
Mana

Taur Maimuta
Data nasterii : 15/05/1992
Data de inscriere : 21/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Season 3 is here :D
Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 6

MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 EmptyMier 11 Ian 2012 - 2:09

Oricum, cred ca urmatoarele carti tot in engleza le iau. Din multe motive. Copertile sunt tot hardcover, dar cu ilustratii mult mai reusite. Cartea e practic originala, limbajul e exact cel utilizat de autor, nu tradus soft de traducatorii nostri prosti, cu parti lipsa...Si in plus fata de toate, editia noastra hardcover e 120 de lei, cea in engleza e in jur de 80 de lei, deci... Asta e, imi stric colectia, dar cel putin am cartile asa cum trebuie si asa cum merita.
Sus In jos
http://cuvintedesprecuvinte.blogspot.com/
Ghanda
Ghanda

Rang:
Rege

Berbec Caine

MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 EmptyMier 20 Iun 2012 - 6:51

Vesti noi despre ADWD paperback. (nu sunt bune)

Am reusit sa ajung sambata la Bookfest si mi-am facut "datoria" sa intreb cand se spera ca va aparea. Mi s-a raspuns ca la sfarsitul verii. Eu prefer s-o iau ca "cel mai devreme la sfarsitul verii". Cica ar fi probleme cu coperta. Explicabil, avand in vedere ca in strainatate nu se mai produc editii cu coperti ilustrate de desenatorul care le-a creat pe celelalte ale versiunii paperback. Totusi, s-au descurcat pentru Festin, o sa se descurce si la Dans.

Oricum, inseamna ca termenul de "un an de la aparitia in SUA" va veni si trece si unii tot nu vom avea colectiile intregi. Dar poate o data cu toamna, o sa vina si cartile paperback. Pana atunci... asteptare placuta noua tuturor. (Si pentru termenul asta, eu propun sa ne tinem tentaculele incrucisate, si incrucisate bine.)

Update:
ADWD paperback este din nou pe site-ul Nemira. Tot acolo scrie ca data livrarii este 30.09.2012. Detalii pe site-ul lor (click).
Sus In jos
Lannister
Lannister

Rang:
Mana

Taur Maimuta

MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 EmptyMier 20 Iun 2012 - 8:21

Si au schimbat putin si coperta sau mi se pare mie?
Sus In jos
Ghanda
Ghanda

Rang:
Rege

Berbec Caine

MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 EmptyJoi 21 Iun 2012 - 3:34

Legat de coperta, nu cred, pur si simplu culorile par mai intense, dar s-ar putea sa fie vorba doar de calitatea pozei, nu de coperta in sine.

Incepand de azi, cartile pot fi si precomandate, si daca veti completa formularul de pe site pana la 1 august, veti putea beneficia de 30% reducere.

Sfatul meu este ca daca le vreti, sa le precomandati. Eu una asta am sa fac pentru ca le-am asteptat prea mult si nu vreau sa ma trezesc cu stocuri epuizate sau alte evenimente asemenea.
Sus In jos
Lannister
Lannister

Rang:
Mana

Taur Maimuta

MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 EmptyJoi 21 Iun 2012 - 3:50

100 de lei??? E bataie de joc pretul. Pai varianta hardcover e cu 20 e lei mai scumpa. E o diferenta prea mica de pret, nu mi se pare acceptabil deloc. In afara diferenta de pret intre cele 2 variante e undeva la 5-10 euro. Adica bate spre jumatate din pretul hardcover. Bataie de joc...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Rang:

MesajSubiect: Re: Data aparitiei & comentarii   Data aparitiei & comentarii - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Data aparitiei & comentarii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Subiecte similare

-
» Despre sezonul 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cantec de Gheata si Foc Romania :: Cantec de Gheata si Foc :: Volumele :: Dansul Dragonilor-