Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Tywin Lannister Dum 19 Iun 2011 - 10:27 | |
| Tatal lui Jaime, Cersei si Tyrion, Tywin a fost un lider de fier al Casei sale, vazandu-si fiul ajuns cavaler si fiica regina.
Ajuns Mana a Regelui, a fost ucis de fiul sau, Tyrion. |
|
Katerina
Rang:
Mesaje : 64 Warn Bar : Data nasterii : 17/12/1995 Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 28 Localizare : ( acum citez pe cineva de pe forum ) Daca ar fi dupa mine, King's Landing, dar nu e, asa ca Sibiu. Stare de spirit : Mereu in priza. Electrica, nu plictisesc pe nimeni. Inebunesc, da, poate, dar de plictisit nu plictisesc pe nimeni.
| Subiect: Re: Tywin Lannister Sam 9 Iul 2011 - 12:12 | |
| Yeee! \m/. Vai deci il uram pe that piece of shit! Am fost in al noualea cer cand l-a ucis Tyrion. Si faza cu el si Shae ... oribil!. |
|
Sory_Luciano
Rang:
Mesaje : 365 Warn Bar : Data nasterii : 07/02/1990 Data de inscriere : 06/11/2011 Varsta : 34 Localizare : Bystrzyca Klodzka, Polonia Stare de spirit : youth worker
| Subiect: Re: Tywin Lannister Vin 17 Feb 2012 - 22:10 | |
| Mi se părea un personaj de neînvins și să-l omoare chiar fiul său, Tyrion, nici în cele mai fanteziste vise nu mi-am putut imagina așa ceva. Decesul lui nu mă întristează, ba chiar m-a bine dispus după celelalte evenimente ale volumului trei și (așa cum ai zis, Răzvan) îl îndrăgesc tot mai mult pe Tyrion. |
|
EnDor
Rang:
Mesaje : 217 Warn Bar : Data nasterii : 12/02/1975 Data de inscriere : 28/08/2013 Varsta : 49 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Tywin Lannister Lun 2 Sept 2013 - 10:24 | |
| Chiar daca Tywin "nu-l avea la suflet" pe Tyrion, l-a considerat un membru al Casei. Sechestrarea lui Tyrion, de catre Catelyn, a declansat infruntarea armata. Tywin are incredere in Tyrion si-l numeste Mana. Tywin e singurul Lannister care incearca sa-i ia apararea in Proces... Tywin trebuia sa moara pentru ce trebuia sa urmeze in carte. A fost singura cale ca Tyrion sa "schimbe macazul" pe noi teritorii... ca Carsei sa devina Regina Mama, pentru ca apoi sa fie pedepsita... |
|
Continut sponsorizat
Rang:
| Subiect: Re: Tywin Lannister | |
| |
|