|
Autor | Mesaj |
---|
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Cersei Lannister Dum 19 Iun 2011 - 10:30 | |
| Regina Regenta a Celor 7 Regate. A fost casatorita cu Robert Baratheon, si o data cu moartea lui, i-a asigurat fiului ei, Jeoffrey, titlul de Rege. O data ce el a fost ucis, mezinul ei, Tommen a preluat conducerea, insa Cersei este adevaratul conducator.
Ultima editare efectuata de catre Ghanda in Mier 14 Aug 2013 - 4:05, editata de 1 ori |
|
| |
Katerina
Rang:
Mesaje : 64 Warn Bar : Data nasterii : 17/12/1995 Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 28 Localizare : ( acum citez pe cineva de pe forum ) Daca ar fi dupa mine, King's Landing, dar nu e, asa ca Sibiu. Stare de spirit : Mereu in priza. Electrica, nu plictisesc pe nimeni. Inebunesc, da, poate, dar de plictisit nu plictisesc pe nimeni.
| Subiect: Re: Cersei Lannister Sam 9 Iul 2011 - 12:16 | |
| Ce stupida mi s-a parut mie faza cu preotii aia. Cum au inchis-o si tot. Adica, what the heck dude, e inca regina, nu ? Dar eu * drum beats * am stiut din clipa in care a semnat hartiile alea ca le da voie sa ridice sabia ca a facut o tampenie, si se va intoarce somehow tot impotriva ei. Deci, da. Premonitie. ). |
|
| |
Ghanda
Rang:
Mesaje : 941 Warn Bar : Data nasterii : 27/03/1994 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In drum spre Westeros ;)
| Subiect: Re: Cersei Lannister Sam 9 Iul 2011 - 13:03 | |
| Ok, oficial, eu o detest. Mii se pare iremediabil...proasta! Si mai mult decat paranioca. Vazand uneltiri la fiecare pas, s-a aliat cu toate persoanele nepotrivite. Si faptul ca Varys (Varys!!!!) a plecat ar fi trebuit sa fie indicatorul cel mai evident ca a luat-o pe o cale foarte gresita. Foarte foarte foaaaaarte gresita. Adica... Daca pana si fratele ei a inceput sa se indoiasca de ea, asta chiar e grav. Nu, eu sper ca preotii (pe care EA i-a adus la putere, in "inteligenta" ei debordanta) sa-i faca felul. O merita. Tot ce a incercat s-a intors impotriva ei. Asa ca, din punctul meu de vedere, poate sa-l urmeze pe Jeoffrey si sa trasiaca ei doi fericiti, departe de carti |
|
| |
Vizitato
Rang:
| Subiect: Re: Cersei Lannister Dum 21 Aug 2011 - 13:59 | |
| Din caracterizarea membrilor casei Lannister pe care o face autorul da de inteles ca cei care apartin de casa respectiva,majoritatea, sunt inteligenti si frumosi insa Cersei a mostenit doar frumusetea nu si inteligenta.Inteligenta ei era defapt inteligenta celor din jurul ei,persoane capabile pe care le-a pierdut prin prostia ei,ramanand doar ea,singura,intr-o celula dintr-un templu inconjurat de fanatici ai religiei(bad news for her).Nu vreau sa moara de mana fanaticilor pentru ca ar fi cam....sec.Fratii ei sunt candidatii mei.Ramane de vazut . |
|
| |
Ghanda
Rang:
| Subiect: Re: Cersei Lannister Lun 22 Aug 2011 - 8:16 | |
| Oricum, presupunand ca o sa scape, parerea mea e ca o sa aiba parte de o lovitura serioasa in orgoliu, pentru ca sunt aproape mie in suta sigura ca Jaime n-o sa vina s-o ajute. (Si daca vine, presimt ca o sa moara amandoi, pentru ca el nu mai e luptatorul care a fost. Nu cu mana stanga.) |
|
| |
EnDor
Rang:
Mesaje : 217 Warn Bar : Data nasterii : 12/02/1975 Data de inscriere : 28/08/2013 Varsta : 49 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Cersei Lannister Lun 2 Sept 2013 - 11:01 | |
| "Armata" Vrabiilor era singura forta care putea sa se opuna lui Cersei, Regina Mama, totusi am fost surprins cat de subtil au capturat-o. Faptul ca l-a dat putere a fost o gresala din partea ei, ceea ce e subliniat in capitolele care au urmat.
Lui Cersei i s-a urcat puterea la cap si n-a mai judecat! A fost parasita de cei care i-au fost alaturi pana atunci. Cei care n-au parasit-o, i-a alungat. Clar a vazut in Tyrell-ei niste adversari, mai ales ca Margaery nu-i "juca cum ii canta". In timp propriul copil, Tommen, a fost "o piedica". A ajuns unde ii este locul!
off: Jaime nu vine s-o ajute. Ea l-a alungat! Ar fii culmea sa-i sara iute in ajutor! |
|
| |
Ghanda
Rang:
| Subiect: Re: Cersei Lannister Lun 2 Sept 2013 - 12:02 | |
| Pai chiar n-a venit . Scrisesem comentariul anterior inainte sa citesc Dansul Dragonilor, deci nu stiam daca Jaime va ramane ferm sau se va inmuia si se va duce s-o ajute desi nu prea avea cum... Cat despre pedeapsa ei... recunosc ca la un moment dat, de-a lungul drumului ei, mi s-a facut mila. Adica e dureros sa "vezi" cum un om e frant, mai ales cineva atat de puternic cum era ea. Sunt tare curioasa daca o sa mai fie regina paranoica, betiva si dominatoare care a fost sau e atat de marcata incat o sa stea cuminte, ca o pisica ce nu mai are gheare... |
|
| |
Continut sponsorizat
Rang:
| Subiect: Re: Cersei Lannister | |
| |
|
| |
|